A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát! Az ehez tartozó adatvédelmi irányelvekről itt olvashat Rendben

Termékeink 20. Gyógyszertár 2. Bőr, rovarcsípésKategóriák
Bitefree szúnyog- és kullancsriasztó spray
Cikkszám:
1.630 Ft / db
Bruttó egységár: 1.630 Ft / db
BITEFREE? SZÚNYOG ÉS KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 75ml
Az új hatóanyag tartalmú BITEFREE? spray 20%-os Picadirin (Saltidin) hatóanyagot tartalmaz és nem tartalmaz egyéb az egészségre fokozottan ártalmas hatóanyagokat. A riasztószer legalább 6 órán keresztül hatásosan tartja távol a nemkívánatos vérszívókat (pl: szúnyog, kullancs, bögöly). A készítmény szükség esetén alkalmazható ruházaton is, használatakor a ruhán nem hagy foltot.

Használata: Tartsuk a flakont függőlegesen és kb. 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre. Szükség esetén a ruházatra is fújható. Az arc, a szem és a száj környékére ne fújjunk belőle!
Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint használjuk a készítményt! Ügyeljünk arra, hogy a permet szembe és nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön! (Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Allergiás elváltozás esetén bő szappanos vízzel le kell mosni.) Két évnél fiatalabb gyermekek esetében ne alkalmazzuk! A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt ki kell mosni.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
db
-
+
MasterCard Visa
ÁSZF +36-70/660-6793 boltexpresszsopron@gmail.com

Szállítási informcáiók

Facebook - Boltexpressz
Tanai.hu - Webes applikációk