Rendelési, szállítási információk

 

A boltexpressz.hu Sopron területén, beleértve Sopron-tómalom, Jánostelep és Sopronbánfalva területeket és a következő városokban is: Harka, Balf, Kópháza, Ágfalva, Sopronkőhida, Fertőrákos, szombat és vasárnap, valamint az ünnepnapok kivételével a hét minden napján szállít. 

 

Rendelésleadás:

Sopronon belül amennyiben 9:00 óráig leadja rendelését, úgy a választott termékeket még aznap a délutáni órákban 16:00 óra után kiszállítjuk, amennyiben 9:00 óra után érkezik be a rendelése hozzánk, úgy csak a leadás követő napon szintén 16:00 után tudjuk kiszállítani Önnek. Péntek 9.00 óra után, szombaton és vasárnap leadott rendeléseket hétfő délután szállítjuk.

Vidéki településekre (Harka, Balf, Kópháza, Ágfalva, Sopronkőhida, Fertőrákos) 20:00 óra a rendelések leadásának határideje, az ezután beérkezett rendeléseket csak a következő szállítási napon tudjuk teljesíteni.

 

Rendelés menete:

Regisztráljon weboldalunkon, ahol adja meg személyes adatait, valamint a szállítás pontos címét! Ügyeljen minden apró részletre, emelet, kapucsengő, elérhetőségek, hogy kollégáink könnyen megtalálják Önt! Rendelését leadhatja a weboldalon található telefonszámon is illetve a boltexpresszsopron@gmail.com email címen egyaránt. Rendeléséről minden esetben email-en küldünk visszaigazolást.

 

Tudok-e másnak rendelni?

Természetesen igen, ilyen esetben kérjük a rendelés leadásakor a szállítási címet megadni.

 

Házhoz szállítás díja:

A kiszállítás díja minden esetben 1490 Ft/szállítás, vidéki települések esetén 2490 Ft/ szállítás. A fizetendő végösszeg tartalmazza a megrendelt áruk összegén felül a kiszállítás díját.

 

Fizetés:

A megrendelt áru ellenértékén fizetheti készpénzzel a futárnak személyesen, bankkártyával terminál segítségével szintén a futárnál, valamint bankkártyával a weboldalon keresztül. Utólagos fizetésre sajnos nincs mód! Számlaigényét kérjük a rendelés leadásakor jelezni szíveskedjen, utólag névre szóló számla kiállítására technikailag nincs mód!

 

Túlfizetés/alulfizetés:

Az oldalunkon több olyan termék is szerepel melyek előre csomagolt súlya eltérhet az oldalon megadott átlagos súlytól (pl. Cserpes sajtműhely egyes sajtjai), valamint vannak olyan termékeink melyeket Ön kg mennyiségben rendel meg (pl. a friss húsok, csirkemell, egész csirkecomb stb.), viszont a frissen összecsomagolt húsmennyiség az egész hús kiszerelés miatt minimálisan eltérhet. (pl. Ön rendel 1,5 kg csirkemell filét vagy 1,0 kg csirkecombot és ezt Ön a megadott súly mennyiséggel előre kifizeti az oldalukon keresztül. A húsok csomagolásakor egész csirkemell filét és egész csirkecombokat csomagolva a súly a megadott mennyiséghez képest 10-20 dkg-mal eltérhet.)

Ilyen esetben a többletet készpénzben kiszámlázzuk, melynek értékét a futárnak kell érkezéskor fizetni.  

Olyan esetben, ha a megrendelt és bankkártyával előre kifizetett tételek egyikét szállítási probléma miatt nem tudjuk szállítani és a kollégáink által felajánlott helyettesítő termék nem felelt meg Önnek, akkor a nem teljesített áru ellenértékét kiszállításkor a futár Önnek készpénzben megtéríti.

 

Házhoz szállítás menete:

Sopronon belül valamint Sopron-tómalom, Sopronbánfalva és Sopronkőhida illetve vidékiki településekre (Harka, Balf, Kópháza, Ágfalva, Fertőrákos)

Szombat és vasárnap,valamint ünnepnapok kivételével a hét minden napján hétfő és péntek közötti napokon a 9:00 óráig beérkezett rendeléseket, a rendelés napján 16:00 óra után kezdjük kiszállítani. Minden esetben a rendeléséről küldünk email-es visszaigazolást, valamint kollégánk felkeresi Önt, hogy egyeztessék az érkezés várható idejét.


 

 

Árukészlet, webshop tartalma, termékfotók:

Az egyes termékekből az egyszerre leadható mennyiséget korlátoztuk, így az egyes termékekből leadható háztartási mennyiség 5kg/5liter/5db/termék. Beszállítóink készletmozgásából adódóan előfordulhat, hogy folyamatos készletfrissítés ellenére, az oldalunkon megtalálható termékekből korlátozott számban vagy egyáltalán nem tudunk szállítani. Ilyen esetben kollégáink felkeresik Önt és egy helyettesítő terméket ajánl fel az eredeti megrendelés pótlásaként. Természetesen ha a helyettesítő termék kedvezőbb értékű, a számlán annak ellenértéke fog szerepelni.

A weboldalon szereplő termékek a valóságnak teljes mértékben megfelelnek, viszont színben, formában az eredeti termékektől eltérhetnek.